Zonguldak’taki feci kaza güvenlik kamerasına yansıdı
Zonguldak‘ın Ereğli ilçesinde meydana gelen 1 kişinin öldüğü 4 kişinin de yaralandığı kaza anı güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
Kaza, sabah saatlerinde Zonguldak-Ereğli ortası karayolunun Kavaklık Mahallesi Göçmenler Sokak girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, bayram tatili için Zonguldak’a gelen İsmail Basatlı (44) yönetimindeki 34 DFA 514 plakalı araba, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak kaldırıma çarpması sonucu takla attı. Kazada 16 yaşındaki Muhammet Basatlı hayatını kaybederken şoför İsmail Basatlı, arabada bulunan Fatime Basatlı (39), Aleyna Basatlı (19) ve Rukiye Basatlı (12) yaralandı. Yaralılar arabadan etraftakilerin yardımı ile çıkarılırken, olay yerine gelen sıhhat takımları tarafından yapılan birinci müdahalenin akabinde ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde hayatını kaybeden 16 yaşındaki Muhammet ise savcının incelemesinin akabinde cenaze aracına alınarak otopsi için Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kaza anı güvenlik kamerasında
Yaşanan trafik kazası bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Manzaralarda arabanın apansız yoldan çıktığı, kaldırıma çarptıktan sonra takla attığı görülüyor.
Kaza yapan araba cazibeli ile olay yerinden kaldırılırken, savcılık kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı. – ZONGULDAK