Arap kulübünün teklifine Cristiano Ronaldo bile şaştı kaldı! Futbol tarihinde bu türlü bir maaş görülmedi
12 yıl sonra geri döndüğü Manchester United‘dan ayrılmak isteyen Ronaldo’nun geleceği belirsizliğini koruyor. Harika yıldızın ismi dev kulüplerle anılırken, Portekiz’de yayın yapan TVI, Suudi Arabistan’dan bir grubun da Cristiano Ronaldo ile ilgilendiğini yazdı.
250 MİLYON EURO TEKLİF EDİLDİ
Cristiano Ronaldo’ya bir Suudi Arabistan kulübü 2 yıllık kontrat için 250 milyon euro maaş önerdi. Tıpkı kulüp Manchester United‘a 30 milyon euro bonservis ve menajer Jorge Mendes’e ise 20 milyon euro teklif etti. 37 yaşındaki üstün yıldız bu teklifi düşünmeye aldı.
ERİK DERİ HAG KALACAĞINI AÇIKLAMIŞTI
Manchester United‘ın yeni teknik yöneticisi Deri Hag, “Cristiano Ronaldo satılık değil. Onunla çalışmayı dört gözle bekliyorum” sözlerini kullanmıştı. Cristiano Ronaldo, geçen dönem Manchester United formasıyla 38 maça çıktı ve 24 gol, 3 asistle oynadı.